Let’s Dive 2020

Duikvereniging let’s dive

Wie zijn ‘wij’ bij Let’s Dive ?

Hallo, mijn naam is Marck Silvis (secretaris). In 2008 ben ik lid geworden van Let´s Dive; Samen met Erik Ju heb ik mijn open water gehaald. Hierna volgde nog verschillende andere specialties. Gedurende de diverse opleidingen werd mijn aandacht getrokken door Technisch duiken. Hierbij besteed je veel aandacht aan het plannen van duiken, het correct uitvoeren volgens planning en de techniek die bij het duiken komt kijken.  Een erg leuke en uitdagende hobby. Duiken is voor mij  ontspanning en een uitdaging tegelijk. Ik zou iedereen aanraden eens een proefduik bij ons te maken, dan kan je zelf de vrijheid en het ontspannen gevoel ervaren !


Mijn naam is Erik Ju (Voorzitter). In 2008 ben ik lid geworden van Let’s Dive en ben toen begonnen aan m’n eerste duiklessen voor Open Water. Op dit moment ben ik bezig met de XR opleiding. Het mooie aan duiken vind ik de techniek en de mogelijkheid om steeds weer bij te leren en verder te komen. Ik hoef tijdens een duik geen vissen te zien (mag natuurlijk wel), maar ik vind het juist leuk als een duik uitdagend is. IJsduiken, duiken met slecht zicht of anders extra oefeningen doen tijdens de duik maken het voor mij extra leuk.

Ik ben Jan Willem Weenink (instructeur & bestuurslid).

Ik ben lid van de club sinds 2007.

Mooi aan duiken vind ik wrakken, grotten en de techniek van het duiken. Duiken is voor mij een hobby waar ik nooit mee klaar ben; er is altijd nog wel een cursus te doen. En wat te leren van andere duikers.
Hallo, ik ben Laura Wortman (instructeur & bestuurslid).

In 1996 heb ik mijn 1e duik gemaakt en ben ik verslaafd geraakt aan deze fantastische sport!

De jaren erna heb ik veel gedoken in de Nederlandse wateren en genoten van veelzijdige prachtige duiklocaties in het buitenland.

Sinds 2009 ben ik instructeur geworden, maar heb daarnaast ook gewerkt aan mijn eigen ontwikkeling.

Ik ben opgeleid om in grotten te duiken en met andere mengsels dan de gebruikelijke perslucht op diepe wrakken te duiken.

Ik heb hierdoor een leuke mix gevonden tussen het lesgeven en privé-duiken.

Hoi, ik ben Reinier Leeters (instructeur). Sinds 2013 instructeur en vind het leuk om mensen op te leiden en te zien groeien tijdens de opleiding en de duiken erna. De kennis voor jezelf hierna up-to-date houden en vervolgopleidingen afronden maken het afwisselend. Of het nu Wrak/diep/grot of Open Water duiken zijn, het blijft allemaal leuk.

Hoi, ik ben Jörgen Blankert (instructeur). Ik ben op mijn 13e begonnen met duiken en kan je vertellen dat deze hobby na bijna 32 jaar nog steeds fascinerend is.  Ik heb in 1996 mijn Open Water instructeur brevet gehaald en ben nu ook Divecon Specialist Instructeur. Naast de vele duikopleidingen verzorg ik o.a. ook enkele belangrijke niet-duikcursussen, zoals eerste hulp bij ongevallen en het mogen toedienen van zuurstof bij duikongevallen. Voor mij blijft duiken een boeiende sport, want ook met mijn duikervaring is er nog genoeg uitdaging om mijn kennis en vaardigheden te verbreden in het duiken.

Hoi, mijn naam is Marco van Veen (penningmeester).

Ik ben sinds 2008 actief met duiken begonnen in de warmere wateren van de Cariben en Egypte. Via Let's Dive ben ik in Nederland gaan duiken en ook dit gaan waarderen. Het leukste vind ik de onderwater fotografie van met name de flora. Lekker rustig onderwater dobberen en wachten op die ene speciale vis die altijd net de andere kant op zwemt. De techniek achter het duiken is ook reuze interessant en er zijn cursussen die ingaan op fysica en fysiologie van het duiken. Daar is nog veel in te leren.